hits

Scream the TV Series

Dette er en av mine nye favoritt tv serier, jeg elsker den selvom det er mye blod og gørr så er det en spennende serie som er basert på "Scream" filmene. Serien har det samme konseptet som i filmene og hvis du har sett filmene så vet du cirka hva serie kommer til å handle om, men jeg må si at serien er bedre enn filmene. Dette er en mini serie som det heter det vil si at serien har 10 -15 episoder, og serien er laget av MTV. Jeg er lagt til traileren. 

Det kommer også en ny serie som MTV også har laget, den heter Scream Queens. Gleder meg til den kommer ut og det er mange kjente skuespillere i den, sånn som Nick Jonas, Emma Roberts Lea Michele, Ariana Grande osv. Legger til traileren her også.
Gleder meg!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Varhol

Stine Varhol

23, Lillehammer

Jeg heter Stine og er 23 år, fra Asker. Jeg bor nå i Lillehammer og studere pedagogikk ved Høgskolen i Lillehammer. Er i Nederland for å studere der i seks måneder. Det jeg blogger om er hverdagen min og jeg deler bilder jeg har tatt! Instagram @stinevarhol Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar! <3

Kategorier

Arkiv