hits

Ungdommer Prøver Ut WINDOWS 95!

Jeg må bare dele denne videoen altså!! 

Jeg er vokst opp med denne datamaskinen og vi hadde den en god stund, og jeg satt i flere timer å spilte pc-spill. Husker jeg spilte Josefine på skolen, Mumitrollet osv. Teknologien blir jo bare bedre og bedre, og det er bra. Det at det er 21 år siden denne datamaskinen kom ut er sykt! Jeg er like gammel som den, hehe. Som du ser i videoen så vet ikke disse ungdommene mye om denne type datamaskin. Hehe, ble litt irritert når de ikke en gang viste hvordan de fikk skrudde den på! Siden vi fortsatt har stasjonære pc-er idag, men som selvfølgelig er blitt bedre, tynnere og kjører fortere! Jeg ble også irritert for at de ikke vet hva et modem er! 

Men jeg er glad for at teknologien har kommet langt og at vi slipper å måtte sitte i flere minutter/timer bare for å få opp et program eller laste inn en side, og du kunne jo så vidt gjøre flere ting samtidig. + At den klikka ofte fordi den ble for varm!

 
Er du vokst opp med Windows 95?
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Varhol

Stine Varhol

23, Lillehammer

Jeg heter Stine og er 23 år, fra Asker. Jeg bor nå i Lillehammer og studere pedagogikk ved Høgskolen i Lillehammer. Er i Nederland for å studere der i seks måneder. Det jeg blogger om er hverdagen min og jeg deler bilder jeg har tatt! Instagram @stinevarhol Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar! <3

Kategorier

Arkiv