hits

1. Desember

Ja, nå er det en stund siden jeg har blogget, men jeg har ikke hatt tid eller hatt noe motivasjon til å blogge. Jeg har vært en del dårlig, lite energi og mye å gjøre på skolen. Det blir heller ikke så mye blogging denne uken og neste, fordi jeg har eksamen 7. desember og må lese til den. Jeg føler meg ganske heldig som BARE har 1 eksamen dette semestret, de jeg bor med har 2-4 eksamener! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

Hehe, jeg skrev i det forrige innlegget mitt at jeg ikke skulle dra hjem før etter eksamen, men nå har jeg vært hjemme to helger på rad. Jeg har vært hjemme fordi jeg har vært hos legen og tatt blodprøver, jeg vil ikke si helt enda hva blodprøvene sa, fordi på fredagen som var ble det tatt nye blodprøver for å dobbelt sjekke at prøvene sier det de sier. Jeg vil være 100% sikker! 

 

<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Varhol

Stine Varhol

23, Lillehammer

Jeg heter Stine og er 23 år, fra Asker. Jeg bor nå i Lillehammer og studere pedagogikk ved Høgskolen i Lillehammer. Er i Nederland for å studere der i seks måneder. Det jeg blogger om er hverdagen min og jeg deler bilder jeg har tatt! Instagram @stinevarhol Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar! <3

Kategorier

Arkiv