hits

OPPSUMERING AV 2016

I dag er det den siste dagen i 2016 og jeg vil ønske alle godt nytt år! <3 

 

2016 har vært et år med mye positivt og negativt, for å være helt ærlig så husker jeg ikke mye fra de første månedene. Det eneste jeg husker er at jeg søkte på studier. Er det dårlig og ikke huske noe? Det var ikke noe spesielt som skjedde som eller kanskje det var, men jeg husker ikke! 

Tidlig i sommer var jeg i et familietreff på farssiden og det var veldig koselig å se alle igjen. Og jeg gleder meg til neste gang! I sommer var jeg også i Nord-Norge for å møte Marion, OMG vi hadde det så sykt moro som vi alltid har! Glad i deg! <3 Jeg fikk også vite hvilket studie jeg fikk plass på og jeg husker at jeg gledet meg veldig til å starte, starte ett nytt kapittel, men samtidig ble bestefar innlagt på sykehuset rett før jeg skulle flytte til Lillehammer. Så jeg var veldig i tvil om jeg i det hele tatt skulle begynne å studere. Men jeg er glad for at jeg tok valget med å komme videre sånn at jeg kan starte å leve mitt eget liv. 

I oktober døde bestefar og det var veldig trist. Etter det ble jeg umotivert til å studere og ja egentlig gjøre noe som helst. Jeg tror jeg var deprimert, jeg følte meg syk og hadde det ikke bra med meg selv. En dag jeg pratet med mamma på telefonen gråt jeg under hele samtalen og mamma mente det var best at jeg kom hjem. Jeg dro til legen for å ta noen blodprøver og nå vet vi helt sikkert hva de sa, jeg vil fortsatt ikke si hva blodprøvene sa. Tror jeg kommer til å skrive ett eget innlegg om det senere. 

I jula har det egentlig ikke skjedd så mye, på bittelille julaften var vi i Asker hos stesøstra mi, lille julaften var vi hos søstra mi og co. og på julaften var det bare mamma, lillebror og meg, men det var helt greit. 1. juledag var jeg på Hadeland på julemiddag med familie og venner. 

Nyttårsaften skal feires med familie og vi skal bare kose oss, men nå må jeg gjøre meg klar sånn at jeg ser litt pynta ut! 

 

Igjen vil jeg ønske dere godt nytt år og jeg håper det nye året blir bra! Sett pris på det dere har og kos dere masse! <3

 

 

#godtnyttår #newyearseve #2016 #2017 #familie #venner 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Varhol

Stine Varhol

22, Lillehammer

Jeg heter Stine og er 22 år, fra Asker. Jeg bor nå i Lillehammer og studere pedagogikk ved Høgskolen i Lillehammer. Er i Nederland for å studere der i seks måneder. Det jeg blogger om er hverdagen min og jeg deler bilder jeg har tatt! Instagram @stinevarhol Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar! <3

Kategorier

Arkiv