hits

EKSAMEN OG KONSENTRASJON

Hei!

Nå sitter jeg på biblioteket i Hamar med hjemmeeksamen og jeg sliter veldig med konsentrasjonen, så jeg sier meg ferdig for i dag fordi jeg ikke klarer å gjøre en dritt...! Og dysleksien hjelper ikke så mye på den heller. Jeg blir veldig fort sliten i hodet og i øynene når jeg leser mye, jeg klarer heller ikke å konsentrere meg om en ting mer en fem minutter av gangen. Jeg må rette og forbedre tre arbeidskrav som skal inn i samme dokument pluss at jeg må skrive et refleksjonsnotat og noe mer. Så hele dokumentet eller mappen blir vel sikkert på sånn 30-40 sider... -.-' Og eksamen skal leveres 14.mai!!

Så jeg tenkte å gå hjem, spise noe og sette meg ut i sola, og kanskje lese litt pensum eller spille sims. :P I morgen fortsetter det med å skrive på eksamen og jeg må bli ferdig med det arbeidskravet jeg jobber med nå i løpet av helga sånn at jeg kan starte på de to andre neste uke. 


- Bilde er tatt på Senja

 

 

<3

#eksamen #konsentrasjonsvansker #dysleksi 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Varhol

Stine Varhol

22, Lillehammer

Jeg heter Stine og er 22 år, fra Asker. Jeg bor nå i Lillehammer og studere pedagogikk ved Høgskolen i Lillehammer. Er i Nederland for å studere der i seks måneder. Det jeg blogger om er hverdagen min og jeg deler bilder jeg har tatt! Instagram @stinevarhol Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar! <3

Kategorier

Arkiv