hits

TO ÅR IGJEN!

Da var jeg ferdig med 1.året på bachelor i pedagogikk her på Lillehammer og dette året har gått utrolig fort. Det har vært mye motgang og egentlig har det vært et vanskelig år med mye følelser, men jeg er utrolig takknemlig for de nye menneskene jeg har møtt og de nye erfaringene jeg har fått. Høsten kommer nok til å hard med både ex.phil, ex.fac og spesialpedagogikk, men det er jo en stund til enda! Jeg må også finne ut om jeg skal ta et utenlandsopphold i fjerde semester eller ikke, det er ikke så veldig mye å velge i mellom i valgfag på høgskolen. 

Idag har jeg hatt muntlig eksamen og jeg er fornøyd med karakteren jeg fikk. Sensor var veldig snill og det første hun sa og gjorde var å helle i et glass vann til meg. Jeg sa at jeg var veldig nervøs og hånden min ristet noe helt sinnsykt, jeg glemte også nesten alt jeg hadde lest når jeg satte meg ned i stolen, men jeg klarte å svare på det de spurte om selvom det tok litt tid og noen hint. Så det jeg må bli flinkere på i en sånn setting er å uttrykke meg bedre muntlig, i skriftlig klarer jeg det noe bedre, men jeg er fornøyd og nå er det sommerferie!! Det skal bli godt!  

<3

#sommerferie 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Varhol

Stine Varhol

23, Lillehammer

Jeg heter Stine og er 23 år, fra Asker. Jeg bor nå i Lillehammer og studere pedagogikk ved Høgskolen i Lillehammer. Er i Nederland for å studere der i seks måneder. Det jeg blogger om er hverdagen min og jeg deler bilder jeg har tatt! Instagram @stinevarhol Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar! <3

Kategorier

Arkiv