hits

HJEM IGJEN!

Hei!

Nå er det en stund siden jeg har blogget og har egentlig ikke noen unnskyldning for å ikke ha blogget. Jeg har vært litt dårlig og energien har ikke helt vært topp, men jeg håper det blir bedre snart! Jeg har siden sist hatt praksis, der jeg (gruppen min) skal ha undervisning i engelsk. Noe som er en utfordring fordi jeg ikke kan nederlandsk, men heldigvis har jeg en i gruppen som er fra Nederland og det kommer veldig godt med når man underviser til 10 åringer i en nederlandsk skole som ikke kan engelsk. Men målet er for dem (eleven) å kunne vite noen ord på engelsk, men ikke mer enn det. Målet vårt (vi som lærer bort) er å få kunnskap med det å undervise på et annet språk og å finne ut hva som gjør at noen språkgrupper sliter mer enn andre i det å prate engelsk. Det er veldig spennende!

 

- Innlegget fortsetter under bildet -

 

Fredag neste uke flyr jeg hjem til Norge!! :D Jeg gleder meg så sykt mye og jeg gleder meg til å se kjæresten min igjen og familien min!! <3 Så jeg drar på fredag (23. mars) og flyr tilbake til Groningen 2. påskedag. Noe jeg ikke gleder meg til er å komme tilbake til all snøen!! Her i Groningen er det ikke snø og på mandagen var det +16 grader ute, mens i dag blåser det som f*** ute! Så været her skifter fra dag til dag og egentlig fra time til time også! 

 

Ønsker deg en fin fredagskveld! <3

 

#student #utveksling #nederland #norge #skole

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Varhol

Stine Varhol

23, Lillehammer

Jeg heter Stine og er 23 år, fra Asker. Jeg bor nå i Lillehammer og studere pedagogikk ved Høgskolen i Lillehammer. Er i Nederland for å studere der i seks måneder. Det jeg blogger om er hverdagen min og jeg deler bilder jeg har tatt! Instagram @stinevarhol Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar! <3

Kategorier

Arkiv