Ja, jeg er ulykkelig.

Hei kjære lesere, nå er det en stund siden jeg har blogget, men det er fordi jeg rett og slett ikke har orket.

 

Det jeg har skrevet nå er ikke lett for meg og jeg vil heller ikke lage noe bråk, men jeg vil bare få det ut, fordi jeg har holdt det så lenge inne at jeg snart sprekker.

Jeg føler noe mangler i livet mitt, jeg er ikke lykkelig. Jeg føler en tomhet i hjertet mitt det er ikke kjærlighet der. Hva skal til for at denne tomheten skal bli borte, det vet jeg ikke!? Jeg har følt meg ulykkelig og lei, lei av alt. Det føles som om jeg ikke eksisterer lenger rundt mine nærmeste. Jeg føler for å gråte hele tiden, jeg føler for å le av meg selv av hvor ynkelig jeg er, og jeg føler at livet mitt ikke er det livet som jeg vil leve. Alt er bare dritt, jeg er dritlei alt! Livet er ikke som en dans på roser!!

En ting jeg vil gjøre akkurat nå er dra langt bort og aldri se tilbake, men det er ikke lett etter alt det jeg har opplevd de 10 siste årene. Det er kanskje ikke alle som vet hva som har skjedd, men de som gjør det mener vel at dette ikke er like ille i forhold til andre som har opplevd mye verre ting.

Dagene går så fort at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre som jeg ville, være den jeg vil, men jeg har ikke selvtillit. Jeg har prøvd å være meg selv, men jeg har ikke funnet meg selv. Jeg selv synes det ikke er lett å være meg akkurat NÅ, særlig når alt er helt på bånd.


Noen ganger tenker jeg at «hvorfor er jeg til?» og «hva skal jeg oppnå?» Jeg føler det at jeg er helt på bærtur, jeg VIL oppnå noe. Jeg er en sånn person som er veldig åpen og liker å snakke med andre om min historie og etter jeg har fortalt om min historie angrer jeg, jeg vet ikke hvorfor.

Føler at alle har det så bra og er lykkelig! Jeg sier ikke det at jeg er ulykkelig, men det er bare det jeg føler, en tomhet som har sittet lenge! Noen ganger er det så ille at jeg ikke får sove om natta. Haha, jeg vet at det høres dumt ut, men det er sant. Jeg vil være lykkelig jeg også!!

Jeg skal blogge så ofte jeg kan (orker).

 

(Haha, jeg vet det er mange “Jeg”, men jeg driter litt i det.)

Som sagt så var dette veldig vanskelig for meg og skrive. Og jeg vet ikke hvordan kommentarer dere kommer til å skrive og om dere kommer til å skrive noe som helst.


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg