Hvor ønsker jeg å være om 10 år?

Jeg er veldig usikker på å dette innlegget, litt fordi jeg synes det er vanskelig å skrive et sånt innlegg og det å ikke vite hvordan fremtiden blir er litt skremmende. Men det å skrive et sånt innlegg er også litt spennende, fordi da har jeg noe å se tilbake på. So here we go!

 

Jeg har alltid hatt store drømmer og noen av de er kanskje litt vanskelige å oppnå på 10 år, men det er lov og drømme ikke sant!? 

Om 10 år er jeg 30, uff.. gammel!! Det jeg ønsker meg mest av alt er at jeg er lykkelig, men jeg har andre ønsker også! 🙂 Så jeg håper at jeg har fått reist litt rundt i verden. Jeg håper også på at jeg er forlovet eller gift, og at jeg har en bra utdannelse og jobber innenfor den utdannelsen jeg har, og at jeg trives i jobben min. Håper på å ha kjøpt/bygd drømmehuset og kanskje en hytte et sted i landet, eller kanskje et hus i utlandet. Drømmehuset skal være stort og ha en bra standard + et stort walk-in-closet. Og selvfølgelig ønsker jeg meg en av drømmebilene mine, som f.eks. er en Mini eller en Audi av et slag. To veldig forskjellige biler, men begge er drømmebiler!
Barn er noe jeg ønsker meg og jeg har lyst på 2 unger, helst tvillinger, men det er ikke noe man kan styre. Hehe..!! Jeg håper på å ha en bra økonomi sånn at jeg kan gi barna mine det de trenger og at vi kan dra på ferie sammen, eller at vi kan gjøre det vi har lyst til. Selvfølgelig vil jeg at min fremtidige mann skal ha en bra jobb og at han trives med det han driver med.

Jeg håper at jeg fortsatt har tid til å fotografere og blogge, fordi det er noe jeg trives veldig med. 😀 

 

 

Hvor ønsker du å være om 10 år?

 

#fremtiden #drømmehuset #tvillinger #foto 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg