UPDATE

Hei, en liten stund siden jeg har blogget nå, men jeg har ikke villet poste de innleggene jeg har skrevet som nå ligger i arkivet. Det er fordi jeg ikke helt er fornøyd med de og ikke vet hvordan de vil bli mottatt av folk jeg kjenner! Og jeg vet fortsatt ikke om de kommer til å se sitt lys, med mindre jeg skriver de om!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå har jeg gått litt over 14 dager på andre året i pedagogikk på høgskolen og har hatt mye å gjøre der. Jeg har emnene ex.phil, exfac og spesialpedagogikk, jeg har trivdes mye med spesped emnet og ut ifra de forelesningene vi har hatt så er jeg mer sikker på at det er det jeg vil jobbe som. Her om dagen hadde vi forelesninger om dysleksi og dyskalkuli (jeg har begge diagnosene) noe som satte seg veldig i hjertet mitt, jeg fikk til og med klump i halsen fordi det var så mye jeg ikke visste. Da jeg fikk diagnosene fikk jeg bare vita hva mine problemer var etter de testene som ble gjort, men jeg fikk ikke noe generell informasjon om diagnosene. Jeg visste jo hva dysleksi var da, men ikke veldig mye, jeg måtte lese meg opp på det selv. Så etter den forelesningen fikk jeg vite SÅ mye mer enn hva jeg hadde lest da jeg fikk diagnosene. Og det fikk meg mer motivert til å bli spesialpedagog! Jeg har også begynt å trene litt for å få det bedre med helsa min, har ikke trent på et par år. Det er ikke noe hard trening, men jeg tar det litt rolig og gjør det jeg orker. Alt er bedre enn ingenting!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Neste uke kommer Marion helt fra Stavanger og jeg gleder meg veldig, har ikke sett henne på over ett år!! Hun skal være her en liten uke! Så på tirsdag etter forelesning skal jeg ta toget ned til Hamar og møte henne, så blir det til at vi sover over hos mamma en natt fordi jeg skal til legen onsdag formiddag. Skal bare ta noen blodprøver for stoffskiftet og prate litt om andre ting. 

Stoffskiftet mitt var veldig dårlig i sommer og det vil gå opp og ned en del. Jeg tror kanskje jeg var underdosert, noe som var litt min skyld, men nå begynner det å bli bedre siden jeg tar medisinen før jeg legger meg (jeg blir ganske trøtt av medisinen). Så i sommer så har jeg kunne sovet mellom 8-12 timer!! Jeg sover ikke sånn nå pga. skole og sånt, men innimellom skjer det! 

 

Det skjer også kanskje noe annet spennende neste uke, hvis det skjer så skal jeg legge ut bilder så fort som mulig!! Så se ut for det innlegget! <3

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg