JEG KLARER IKKE Å SLUTTE…

Før sommerferien så fikk vi (pedagogikkstudenter) informasjon om studieopphold i utlandet og jeg tenkte veldig mye på det. Jeg er en sånn person som hater å gjøre nye ting. Jeg brukte ganske lang tid på å finne ut om at dette var noe jeg ville og jeg var veldig ubesluttsom. Det jeg ikke vil er å ta de valgfagene som er her på høgskolen, det ene er rådgivning og det andre er spesialpedagogikk på engelsk. Så jeg tenkte det at jeg uansett hadde ville valgt spesped på engelsk, så da kunne jeg like gjerne studere i utlandet siden det også er på engelsk! Det er ikke hele grunnen til at jeg valgt å gjøre det da, men en ganske stor en!

For noen uker siden så søkte jeg på delstudie i utlandet og visste ikke helt hvor jeg ville dra, mye frem og tilbake med forskjellige land. Fordi jeg ville til et engelskspråklig land, men valgene endte ikke på det. De landene jeg endte med å søke på var Nederland, Tsjekkia og Slovakia. Jeg vil helst til Nederland, fordi jeg har vært der for mange år siden, men husker ikke mye siden jeg var ganske ung. Det som er greia er at det bare er 1 plass altså en student fra pedagogikkstudiet, på de andre stedene er jeg litt usikker på hvor mange plasser det er. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå er jeg såååå glad!!! På fredag fikk jeg en veldig spennende mail angående noe som skjer januar neste år. Jeg skal nemlig til Nederland ett semester! Jeg vet ikke så veldig mye mer enda, men jeg gleder meg og er så glad!! Endelig har jeg noe jeg kan se fram til! Jeg klarer ikke å slutte å smile!! 😀

 

<3

#utlandet #student #nederland #pedagogikk

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg