EN LITEN OPPDATERING

Hei bloggen!

Okei, så jeg har nå betalt depositum og fått dorm room i Nederland, så det er bra. Det er heldigvis ikke så langt til høgskolen fra der jeg kommer til å bo! Det er jo et stykke da, men jeg tekte å få tak i en sykkel sånn at det blir enklere å komme seg rundt. Jeg føler jeg kan slappe mer av nå siden jeg har fått bolig og bekreftelse på jeg er student der fra februar. Jeg har fått vite at høgskole der nede skal ha en velkomstdag den 2. februar, så jeg drar nok i slutten av januar engang. Så det er ikke lenge til!! Jeg gleder meg veldig, men jeg gruer meg også siden dette er HELT utenfor min komfortsone. Jeg har begynt å skrive pakkeliste, men er ikke helt sikker på hva jeg burde ha med meg! Har du vært på delstudie i utlandet og har noen tips til hva som er lurt å ha med eller ikke ha med? 

 

I midten av desember flytter jeg fra Lillehammer og hjem til Hamar (hjem til mamma) en stund før jeg drar til Nederland. Som jeg skrev over så drar jeg i slutten av januar og semesteret starter i midten av februar, så jeg er i Nederland til slutten av juni/ begynnelsen av juli (fortsatt litt usikker der enda). Noe jeg ikke gleder meg sånn veldig til er å være borte fra familien min og vennene mine, jeg får jo sikkert noen nye venner der også! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå er jeg i praksis, noe som er både morsomt og slitsomt siden jeg er i en barneskole på småtrinnet. Jeg kan ikke si så mye siden jeg har taushetsplikt. Vi har jo et emne nå som heter spesialpedagogikk, noe jeg har gledet meg til å ha! Så praksisen går  ut på å observere hvordan den skolen jeg er i praksis i, gjennomfører spesialundervisning og tilpasset opplæring osv. 

 

Det er heller ikke så lenge igjen til eksamen og semesterslutt. Etter praksis har vi en flervalgsprøve i ex.Phil, den 1. desember  er siste forelesning og vi starter hjemmeeksamen i spesialpedagogikk, og så har vi hjemmeeksamen i ex.Phil i uke 51. Denne eksamenen skal leveres inn den 21. desember noe jeg ikke er så veldig fornøyd med, fordi det er bare noen dager før julaften. Pluss at jeg i tillegg har 48 timer ekstra så min innlevering er den 23. desember! Skjønner ikke hvorfor vi ikke kan ha eksamen uken før altså og vi har heller ikke noen forelesninger eller seminarer i desember, men men er ikke noe jeg får gjort noe med! 

 

Ha en fin kveld videre! <3

#update #praksis #student #utlandet #exchange

3 kommentarer
    1. Jeg er stolt av at du tok valget om et semester i utlandet! Jeg er sikker på at tiden kommer til å gå kjempefort, og plutselig er du hjemme igjen og savner Nederland <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg