GOD JUL!

Jeg vil ønske dere en riktig god jul og jeg håper dere får en kjempefin julefeiring! Hva skal dere i julen?

I år skal jeg feire jul sammen med familien min og svigerforeldrene til søstera mi, vi blir veldig mange på julaften i år. Jeg gleder meg veldig og jeg kan ikke huske sist vi var mange på julaften. Jeg tror kanskje sist vi var mange på julaften var da jeg var yngre og vi feiret på Hadeland. Det blir rart å feire jul uten bestefar i år også, og alle de andre som vi er så glade i som ikke er her mer! <3 Men jeg gleder meg til å se nevøene mine igjen, det er en stund siden jeg så de sist. 

Første juledag så skal jeg, som har blitt en tradisjon, til Hadeland, til onkelen min på 1. juledag feiring. Der blir det nok av mat og folk å prate med, jeg synes alltid det er koselig å være der. Litt spesialet i år da jeg skal til Nederland i januar, som bare er en måned til jeg drar! Jeg synes det å kunne se familien i jula er viktig, fordi jeg vet det er mange som ikke har noen.

En ting til som har skjedd i år er at jeg har møtt noen som jeg har blitt veldig glad i! Jeg har aldri datet noen over lengre tid og jeg har følt at jeg egentlig ikke har vært klar til å date noen nå og siden jeg skal til Nederland snart så ville jeg ikke gjøre det. Men ting skjer når man minst forventer det og når det passer dårligst! Jeg er veldig glad for at jeg møtte han og han betyr mye for meg, og jeg føler at dette er noe jeg vil ha! 

 

Igjen god jul!! <3

#jul

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg