UPDATE FROM GRONINGEN

Da er jeg på dag nr. 4 i Groningen i Nederland og alt er veldig nytt og fremmed enda!

(Utsikten fra rommet mitt)

 

Jeg tok fly den 1. februar fra Gardermoen til København og videre fra København til Groningen. Så da jeg kom til der jeg skulle bo, hadde hun jeg skal dele rom med flyttet inn og hun er veldig hyggelig. Hun er fra Frankrike, så kanskje jeg kan lære meg litt mer fransk etterhvert. Jeg var veldig sliten og hadde noen stunder der jeg gråt fordi jeg savnet de hjemme.

 

2. februar var det velkomst dag på høgskolen for internasjonale studenter og fadderuka begynte. Jeg fikk også kjøpt meg sykkel i gå, noe jeg kommer til å trenge hvis jeg skal komme meg rundt. Her er det lagt opp for at flest mulig skal bruke sykkel. I går var vi hjemme hos en av fadderne for å spise middag og bli kjent med de andre i gruppa. Jeg møtte ei som er fra Østerrike som skal studere det samme som meg, så vi pratet veldig mye sammen. Utpå kvelden begynte jeg å få vondt i hodet og jeg var veldig sliten så jeg valgte å dra hjem enn å dra ut på byen. 

 

3. februar snakket jeg med kjæresten min lenge før jeg gikk til butikken for å handle mat. Jeg var veldig usikker på hva alt var, men jeg valgte merker som vi har i Norge og jeg valgte varer som jeg skjønte hva var eller at det var nesten likt skrevet som på engelsk. Jeg synes det var veldig mye å velge imellom så jeg må nok bare prøve ting ut, sånn som ost, kjøttpålegg og melkeprodukter. Resten av dagen slappet jeg bare av og så på The Walking Dead og snakket med kjæresten min igjen! <3

 

Men nå må jeg ordne meg fordi jeg skal møte faddergruppa min for å spise middag og se på et komedieshow. 

 

<3

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg