UPDATE FROM GRONINGEN (2)

Hei!
På onsdag så startet semesteret, veldig sent i forhold til da jeg ville ha startet i Lillehammer. Emnet English in Primary Education virker veldig spennende, det vi skal lære her er å snakke engelsk flytende og vi skal også ha om barnelitteratur, og i tillegg til det skal vi ut i praksis der vi skal ha engelskundervisning i nederlandske skoler. Så det vi skal er at vi skal lage undervisning ut fra barnelitteratur og gjennomfør den. I dette emnet har vi seks arbeidskrav der fire av de er gruppeoppgaver og to av de er individuelle. Eksamen er en mappeeksamen der alle seks arbeidskravene leveres inn. 

 

I går da jeg så ut av vinduet var bakken hvit! (Jeg vet at det ikke er like mye som i Norge.) Jeg hadde vi også time der vi skulle lese ord som nesten skrives likt, men som uttales annerledes. Og vi fikk i oppgave å finne et folkeeventyr eller fabel som vi skal lese opp foran klassen, så jeg tenkte jeg skulle ta et veldig norskt eventyr nemlig Askeladden. Jeg har også noen sider jeg må lese før mandag. 

 

Jeg har klasseromsundervisning ikke forelsninger siden det er en lærerskole der man blir lærer, så vi har mye praksis og ikke så mye teori. Jeg har undervisning på mandager, onsdager og torsdager, men om noen uker så skal vi ut i praksis så da her vi bare undervisning på fredager. Dette emnet slutter rundt den 13. april og så starter jeg med et nytt emne. 

Sykkelen min! Her i Nederland er det sånn man kommer seg fra A til B.

 

Goedemorgen – God morgen

 

På campus er det mange bygg og det er lett å gå seg bort her, så alle byggene har sitt eget navn og sin egen avdeling. Dette er bygningen jeg skal være i nå frem til midten av april og her er det som regel bare lærerstudenter.

 

I dag skal jeg inn til sentrum og se meg litt mer rund, for jeg må handle mat og andre skoleting. Jeg har spist veldig mye pizza og jeg er litt lei av det, grunnen til det er at jeg ikke har stekepanne eller noe sånt. Så i dag skal jeg prøve å finne en butikk som selger kjøkkenutstyr til en litt billig penge, eller så må jeg på IKEA.

 

Ha en fin dag! <3

Følg meg på Instagram @stinevarhol

 

#student #pedagogikk #nederland #utveksling 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg