EXCHANGE

Hei!

Nå er jeg ferdig med første delen eller det første emnet som jeg har tatt her og i går levert jeg eksamen i det emnet. Eksamen var en samling av mange arbeidskrav, altså en gruppe mappeekasmen. I denne mappen var det 6 arbeidskrav som vi har gjort på den tiden jeg har vært her til nå. Det er rart å tenke på at jeg har vært her i nesten 3 måneder, og at jeg er er halvveis i semesteret. Jeg kan nå se enden på semesteret og jeg gleder meg til å komme hjem, men jeg merker at jeg ikke gleder meg til å dra herifra! Jeg har blitt så glad i de jeg har blitt kjent med og jeg kommer til å savne de! Det jeg gleder meg mest til er å se kjæresten min, familie og venner igjen, og studere i Lillehammer igjen! 

 

I går hadde klassen min en internasjonal lunsj og vi servert en matrett fra der vi er fra. Det jeg serverte var røkt laks og eggerøre. En veldig enkel rett, men laks er jo en stor eksport vare for Norge og røkt laks er noe av det beste jeg vet! Så i går var siste gang vi i klassen er samlet, fordi vi nå splittes for å studere andre emner. Eller jeg løy vi skal faktisk møtes på fredag igjen for å spise middag med lærerne også! 

// Nederland – Spania – Andorra – Østerrike – Norge – Canada // 

 

I dag starter jeg med et nytt emne som er Inclusive Education, utifra navnet og det jeg har leste så er det å inkludere alle uansett situasjon viktig og få barn til å føle at de mestrer, og får bedere selvtillit. Det blir veldig spennende å lære mer om det! I dag er det bare et infomøte med lærerne og de andre studenten. Jeg kjenner hun ene fra før av fordi vi studerte det forrige emnet sammen også er det ei til som jeg ikke vet hvem er enda. I dette emnet her skal vi også har praksis, men litt usikker i hva enda. Det er nok i en skole, fordi dette emnet er jo for de som skal jobbe i skole og fordi det er en del av lærerutdanningen her. 

 

<3

 

 

 

1 kommentar

Siste innlegg