UPDATE FORM GRONINGEN (3)

Oi, nå er det lenge siden jeg har blogget! Jeg angrer på at jeg ikke har blogget mer de siste månedene, men for å være ærlig så har jeg ikke hatt noe særlig motivasjon til å sette meg ned å blogge. 

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM – stinevarhol 

 

For ca. en måned siden dro jeg hjem til Norge igjen fordi jeg hadde to uker med fri, så da fikk jeg tilbringe tid med kjæresten min. Noe jeg er veldig glad for, fordi nå har vi vært kjærester i ca. 5 måneder. Jeg savner han veldig mye! 

Da jeg kom til Nederland igjen så begynte jeg med praksis, jeg har to praksis dager og en skoledag. Når jeg har praksis så er jeg en dag på en “normal” barneskole og den andre dagen er jeg på en spesialskole. Første dagen på spesialskolen så hadde jeg veldig mye inntrykk, noe var positivt og noe var negativt. Jeg har aldri vært på en spesialskole før, så jeg visste ikke helt hva jeg gikk til. Men nå etter å ha vært der så har jeg ett mer positivt syn og dette er jo noe jeg vil jobbe med, barn med vansker. Jeg har også blitt veldig glad i barna som er i den klassen jeg er i! Jeg er nå mer sikker på at det er spesialpedagog jeg vil bli når jeg blir stor, det er drømmejobben!! 

Nå er det ikke mange ukene igjen til jeg er ferdig som utvekslingstudent og jeg drar hjem til Norge. Det er rart å tenke på at jeg har vært i Nederland i 5 måneder snart og tiden har gått så fort når jeg tenker tilbake på da jeg kom hit. Jeg syntes det gikk veldig sakte i starten, men etter jeg var hjemme i påsken så gikk tiden litt fortere. Etter at jeg var hjemme i Norge andre gang så har tiden gått enda fortere. Det er rart at man tenker at 5/6 måneder er lenge og det er jo lenge, men når man har ting å gjøre så går tiden mye fortere enn det man tror!

Jeg har blitt helt forelsket i Groningen og det er en by jeg virkelig anbefaler å se eller være utvekslingstudent i. Byen har utrolig mye å by på og barene her holder oppe 24/7! Groningen er også kåret til den beste studentbyen i Nederland og her er hver femte person studenter, som også gjør denne byen til en av de største studentbyene i Nederland. Selv om det er mange studenter her så er studentmiljøet her helt unikt! 

På mandag kommer mamma på besøk, fordi hun vil se hvor jeg har vært de siste 5 månedene! Jeg gleder meg veldig mye til hun kommer, så vi kan ha litt mor og datter-tid, det er det lenge siden vi har hatt! 

 

<3

 

2 kommentarer

Siste innlegg