JEG VET AT JEG KAN MER…

Jaja, dette gikk ikke helt som jeg hadde trodd, men hva kan jeg gjøre med det nå?! 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

I dag har jeg hatt muntlig eksamen og jeg følte at jeg kunne det meste før jeg gikk inn døren, men da jeg gikk inn døren ble alt blankt og jeg husket ikke noe. Jeg HATER muntlig eksamen fordi dette skjer hver eneste gang! Jeg sliter veldig mye med å formulere meg og komme frem til det jeg skal si, og jeg vet ikke hva som skjer. Alt jeg kan og har lest på blir bare borte, men da jeg er ferdig så kommer jeg på alt igjen og hva jeg kunne ha sagt. Jeg vet at jeg kan mer enn det jeg fikk frem idag og det er det som er så dritt å skulle ha muntlig eksamen…! 

 

Hver gang da jeg har hatt muntlig fremføringer og eksamen så har jeg fått tilbakemelding om at jeg må bli flinkere på få frem det jeg vil, men jeg føler at det ikke er så enkelt som det høres ut som! Jeg har prøvd å endre det, men jeg blir så utrolig nervøs og får hjerneteppe og da føler jeg at jeg har ødelagt for meg selv. Hvorfor skal det være så vanskelig for meg å kunne snakke om noe jeg kan og brenner for!? Jeg skjønner ikke?! Jeg begynte nesten å grine midt i spørsmål fordi jeg følte at dette ikke kom til å gå slik jeg hadde forventet. 

 

Jeg vet at jeg ikke er alene om å ha det sånn! 

 

 

Men, men nå er det over og er ikke så mye jeg kan gjøre med det nå, og jeg har mulighet til å forbedre karakteren på et senere tidspunkt.

 

Og ja, jeg stod!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg