PÅ GLATTISEN

Hei!

På onsdag i forrige uke så skulle jeg kjøre fra kjæresten min til høgskolen (Lillehammer), men jeg kom aldri dit. Etter ca. 10 minutter med kjøring var jeg på vei inn i en sving og bilen begynte å slade slik at jeg mistet kontrollen over bilen. Jeg prøvde å rette den opp, men jeg klarte det ikke. Så det endte med at jeg kjørte ned i en grøft, opp igjen av grøften og opp på et lite jorde. Heldigvis traff jeg ikke noe annet enn bunden av grøfta. Da bilen stoppet, skrudde jeg av motoren og så kom sjokket. Jeg begynte å grine og satt å skalv, så jeg bare satt der litt.

Til jeg kom på at jeg må ringe noen, så jeg begynte med å ringe til kjæresten min, han tok ikke telefonen. Så ringte jeg mamma, jeg gråt i mens jeg fortalte hva som skjedde og jeg prøvde å roe meg ned, men fikk det ikke til. Etter jeg la på med mamma ringte jeg kjæresten min igjen, fortalte han hva som hadde skjedd og han sa han skulle dra med engang. Da jeg la på med han, ringte jeg forsikringsselskapet for å si ifra sånn at de kunne sende veihjelp slik at jeg kunne få bilen på veien igjen. NAF kom og tok med seg bilen videre til Lillehammer på et skadesenter der. Kjæresten min kjørte meg hjem til han fordi jeg ikke orket å dra på skolen.

Da sjokket og adrenalinet begynte å gå over merket jeg at ryggen og nakken gjorde vondt, jeg ble også kvalm. Så jeg valgte å gå til legen her kjæresten min bor, for å se om det var noe som ikke skulle være slikt det skulle, og alt virket slik og at det bare av musklene som var betente. For sikkerhetens skyld ville han ha meg inn på røntgen av nakken på sykehuset, men jeg måtte dra dit dagen etter.

Den natten gikk det lang tid før jeg fikk sove pga. jeg slet med å finne en god liggestilling fordi ryggen og nakke gjorde så vondt. Jeg husker ikke hvor lenge jeg lå å vred meg, men det var en stund. Det var heller ikke en god natt med søvn heller…!

Kjør forsiktig! 

.

2 kommentarer

Siste innlegg